Değerli Okurlar,

Enerjiweb 2011 yılında kurulan, çevre ve enerji ile ilgili Türkiye ve Dünyada meydana gelen bütün önemli olayların haberlerini ve yorumlarını paylaştığımız internet portalıdır. Ülkemiz geleceği açısından önemli bir konu olan enerji konusu bize göre herkes tarafından belli oranda bilinmeli ve enerjinin üretiminden tüketimine her safhada bilinçli olarak hareket edilmelidir.

Enerji web haber portalı olarak bu bilinçten yola çıktık ve başta güneş, rüzgar, hidroelektrik ve jeotermal gibi yenilenebilir enerji kaynakları olmak üzere nükleer, doğalgaz, pertol ve kömür kaynaklı enerji haberlerini de sizler için derliyoruz. Diğer yandan yazarlarımız enerji ile ilgili çeşitli köşe yazıları ile katkılar sağlamaktadırlar.

Enerji konulu haber ve köşe yazılarımıza yorumlar yaparak görüşlerinizin kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Belli dönemlerde misafir köşe yazarı olarak enerji konulu teknik veya bilgi amaçlı yazılarınızı yayınlayacağız. Topluma faydalı olacağını düşündüğünüz her türlü yazınızı bizimle paylaşabilirisiniz.

Enerjiweb.com; enerji ve çevre ile ilgili önemli gelişmeleri hızlı bir şekilde ziyaretçilere sunmak amacıyla oluşturulmuş bir haber portalıdır.

İLKELERİMİZ

  • Tarafsızlık: Sitemizde yayınlanan haberlere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşmaktayız.
  • Açıklık: Hiç bir haberi arka plana atmayıp her ne olduysa size sunmaktayız. 
  • Yorumsuz Habercilik: Hiç bir habere doğrudan veya dolaylı bir şekilde yorum katmıyor, size sadece meydana gelen olayı sunuyor.

 

Ömer MUHTAROĞLU

GM

Enerji Web Haber Portalı

Adres : Anadolu Bulvarı 145 cd No:10/47 Macunkoy Yenimahalle Ankara

Faks Numaramız : +90 312 3977238

 

Menu